Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

PAP (Performance Arts Program) u MSU

MSU, od 27.9. 2015. do 3.10. 2015.

Udruga Kamera u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb te umjetnicima Žakom Valentom i Vesnom Mačković donosi na hrvatsku izvedbenu edukativnu scenu novi program pod nazivom PAP (Performance Arts Program).

Program počinje s radom 3.10.2015. u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, a cijene i program rada godišnje edukacije i mjesečnih radionica može se vidjeti na www.pap-croatia.com.

U nedjelju, 27.9. u prostorima MSU-a održat će se besplatni ogledni dvosat fizičkog kazališta voditelja Žaka Valente za sve zainteresirane polaznike neovisno o prethodnom izvedbenom iskustvu. Za besplatni dvosat prijave se primaju s imenom i prezimenom na info@pap-croatia.com ili SMS porukom na +385 99 200 40 40.

Facebook event pozivnicu za zainteresirane polaznike besplatnog oglednog dvosata fizičkog kazališta možete pronaći: https://www.facebook.com/events/835082759945568/

Cilj PAP-a je afirmiranje izvedbenih praksi koje nisu prisutne u hrvatskoj kazališnoj edukaciji, a koje premošćuju prostor plesnog i dramskog kazališta. To su suvremena mima, fizičko kazalište, inovativne izvedbene prakse (performans, site specific performans i dr.) te vokalne tehnike.

Program se sastoji od redovitih satova fizičkog kazališta Žaka Valente i vokalnih tehnika Davorke Horvat kroz cijelu godinu te intenzivnih radionica gostujućih predavača koje komplementarno nadopunjuju redovite satove i čine cjelinu.

PAP program većinski je namijenjen kazališnim izvođačima i autorima koji posjeduju prethodno izvođačko/autorsko iskustvo, studentima umjetničkih akademija, maturantima umjetničkih škola i profesionalnim kazališnim umjetnicima koji žele prošiti svoje znanje i vještine u području fizičkog kazališta, suvremene mime, inovativnih izvedbenih praksi te vokalnih tehnika.

U svojoj pilot godini PAP prima i početnike u izvedbenim umjetnostima uz motivacijsko pismo.

Prijave i informacije:

www.pap-croatia.com

+385 99 200 40 40

info@pap-croatia.com


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.