Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Zimzeleni filmski klub: Muškarac kojeg su voljele

Dvorana Gorgona, četvrtak, 1. 10. 2015. u 18 sati

U programu Zimzeleni filmski klub za umirovljenike i osobe s invaliditetom svakog prvog četvrtka u mjesecu organiziramo projekciju filma i posjet izložbi za samo 10 kn.

Projekcija filma u četvrtak 1. 10. 2015. u 18.00 sati

MUŠKARAC KOJEG SU VOLJELE (L'Homme qu'On Aimait Trop), drama, Francuska, 116' redatelj: André Téchiné, Glavne uloge: Guillaume Canet, Catherine Deneuve

Godine 1976. nakon neuspjelog braka Agnès Le Roux vraća se iz Afrike svojoj majci Renée, vlasnici kockarnice Le Palais de la Méditerranée u Nici. Mlada se žena zaljubljuje u majčina čovjeka od povjerenja, deset godina starijeg odvjetnika Mauricea Agneleta. Film je titlovan na hrvatski.

NEPOKORENA ŠUMA I RADOVAN IVŠIĆ izložba je posvećena hrvatsko-francuskom pjesniku i dramskom piscu Radovanu Ivšiću, a predstavlja više od 160 djela svjetskih i domaćih umjetnika od 17. stoljeća do danas, kojima je u središtu tema šume, njezino značenje i opstanak u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U 17 sati organizirano je stručno vodstvo prevođeno na hrvatski znakovni jezik uz potporu Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba DODIR.

Muzej se zatvara u 18 sati. Stoga planirajte dovoljno vremena za posjet izložbi prije projekcije.

Za sve ostale posjetitelje cijena ulaznice za filmsku projekciju i izložbu iznosi: 35 kuna.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.