Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Ciklus kreativnih radionica: IDEMO NA VRHOVEC

Zbirka Richter, Vrhovec 38, subota 7. 5. 2016. od 11 do 13 sati

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 14 godina.

Provedite proljeće s nama na Vrhovcu gdje će vaša djeca naučiti kako jednostavnim potezima iskazati vlastito stvaralaštvo!

U Zbirci Richter počinje novi proljetni ciklus od pet likovnih radionica za djecu koje će se održavati subotom, a vodit će ih akademska slikarica Ksenija Filipović i odgajateljica djece predškolskog uzrasta Lana Gospodnetić.

Prva radionica referirat će se na Richterov ciklus pod nazivom Spontani crtež. Susret će započeti kratkim vodstvom stalnim postavom, nakon čega će uslijediti razgovor o tome što je spontani crtež, što ga čini te kako nastaje.

Do kraja radionice sudionici će sami izraditi vlastiti spontani crtež pomoću flomastera ili tempera u boji.

Voditeljica radionice u subotu, 7. 5. 2016., bit će akademska slikarica Ksenija Filipović.

Sudjelovanje na svim radionicama besplatno je, a sav materijal je osiguran. No, zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, nužno je najaviti dolazak do petka, 6. 5. 2016., na broj telefona 01 / 60-52-710 ili na radionice.richter@msu.hr.

Kreativne radionice Idemo na Vrhovec dio su programa 21. edukativne muzejske akcije KLIK na kulturni krajolik, ostvaren u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca.

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/ 60-52-710, ili radionice.richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.