Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

POZIV NA SUDJELOVANJE U PERFORMANSU BRUNE ISAKOVIĆA

Prijave do subote, 7. svibnja 2016.

Udruga Domino i MSU pozivaju sve zainteresirane građane na sudjelovanje u performansu „O lijepa, o draga, o slatka slobodo“ Brune Isakovića. Performans je treći dio istoimene trilogije u sklopu koje su već održana dva nastupa (20. veljače na Trgu kralja Tomislava i 10. travnja u foajeu MSU-a), a bavi se pitanjima slobode govora, medija i umjetničke slobode.

Sudjelovanje građana svodi se, ukratko, na formiranje pjevačkog zbora. Tražimo statiste, ljude koji će stati na pozornicu te na znak dirigenta – šutjeti. „Himna slobodi“ Jakova Gotovca čut će se samo preko razglasa dok će brojni pjevački zbor u tišini odstajati cijelu skladbu. Dakle, nije potrebno znati pjevati .

Performans će se održati u nedjelju 8. svibnja 2016. na Trgu Petra Preradovića u 12 sati. Od sudionika tražimo da odvoje samo 60 minuta svog vremena (za pripremu i realizaciju performansa) i molimo sve zainteresirane da se jave na mail: artprodukcija.domino@gmail.com ne kasnije od 7. svibnja 2016.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.