Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna tiskarska radionica za odrasle i djecu: Ostavite trag

Subota, 4. lipnja 2016. od 15 do 17 sati

Uoči Svjetskog dana zaštite okoliša, u subotu 4. lipnja 2016. od 15 do 17 sati, uz Johnathana A. Robertsa, slikara i voditelja radionice, naučit ćemo izraditi pečate od netradicionalnih i neuobičajenih materijala koje svatko od nas može pronaći u svome okruženju. Uvest ćemo vas u svijet jednostavnih tiskarskih tehnika. Eksperimentirat ćemo s različitim predmetima i izrađivati alate za izradu pečata, personalizirane pečate, šablone i teksture, a na kraju ćemo uz pomoć svega toga izraditi vlastitu sliku.

Na radionici ćemo naučiti elemente kompozicije, dizajna, izrade tiskarskih alata i tiskarske tehnike. Svi alati bit će izrađeni od odabranih prirodnih materijala koje pronalazimo u našem okruženju, a uključuju koru drveta, lišće, drvo, kamenje i druge prirodne materijale.

Radionica odvija se na engleskom jeziku i predstavlja način učenja engleskoga jezika kroz umjetnost, program i metodu koju je razvio Sekvoja centar za jezično i poslovno savjetovanje.

Radionica je inkluzivna. U nju će biti uključena nekolicina tražitelja azila i njihova djeca kao dio našeg programa integracije ranjivih skupina.

Više o programima: www.sekvoja-art.net.

Voditelj: Johnathan A. Roberts, slikar

Radionica i materijal su besplatni.

Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je prijaviti se pomoću ovog obrasca do petka, 3.6..2016. godine: http://goo.gl/forms/v7eCdoMXwlPqjF0h2


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.