Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Ciklus kreativnih radionica: IDEMO NA VRHOVEC!

Zbirka Richter, subota 4.6.2016. od 11 do 13 sati

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 14 godina

U subotu, 4. 6. 2016., u Zbirci Richter održat će se likovna radionica za djecu koju će voditi akademska umjetnica Ksenija Filipović.

Radionica će započeti šetnjom po postavu Zbirke uz razgovor o djelima Vjenceslava Richtera s naglaskom na radove iz ciklusa Spontani crtež. Odgovorit ćemo na pitanja što je spontani crtež, što ga čini te kako nastaje.

Zadatak radionice će biti izraditi vlastiti spontani crtež lijepljenjem špage i vune u raznim bojama na kartonsku podlogu. Materijal koji ćemo pritom koristiti bit će: kartonska podloga, špaga, raznobojna vuna, univerzalno ljepilo te tempere u boji.

Sudjelovanje na svim radionicama besplatno je, a materijal osiguran. Međutim, zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, obavezno je najaviti dolazak do petka 3. 6. 2016. na broj telefona 01 / 60-52-710 ili na radionice.richter@msu.hr.

Vidimo se na Vrhovcu!

Kreativne radionice Idemo na Vrhovec dio su programa 21. edukativne muzejske akcije KLIK na kulturni krajolik, ostvaren u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca.

KAKO DO NAS: Tramvaj broj 2, 6 ili 11, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, zatim kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 do Vrhovca

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter,
vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710 ili radionice.richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.