Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Dramska igra: Ja i moji snovi

Školica, ponedjeljak, 6. 6. 2016. u 18 sati

Teatar Puna kuća u suradnji s MSU

Riječ je o završnoj produkciji dramske početnice za djecu dobi 4 do 6 godina PUNA KUĆA PRIČA. Na dramskoj početnici se radilo na razvoju govornih i izražajnih sposobnosti, mašte i kreativnosti, sigurnosti i samopouzdanja. Pričale su se zanimljive priče, igrale dramske igre, koristilo tijelo kao bitan dio vlastitog izražajnog instrumenta i razgovaralo o svijetu u kojem živimo. Usto, polaznici su se susretali s umjetničkim djelima iz stalnog postava MSU-a koji mogu komunicirati s djecom te dobi.

Dođite podržati najmlađe u njihovoj dramskoj igri: „Ja i moji snovi“.

Igraju: Eva Birgmajer, Tonka Babić, Mihael Milat, Tara Tripalo i Petar Uštulica

„Polazišna točka za rad na završnoj izvedbi bili su osjećaji, a oni su nas odveli do strašnih i lijepih snova. Iz njihovih ideja izradila sam dovoljno čvrstu i za njih jasnu dramaturšku strukturu unutar koje oni i dalje imaju prostora za improvizaciju tijekom izvedbe. Naglasak u procesu rada bio je na poticanju slobode kreiranja kroz igru. Završna izvedba predstavlja kratki pregled načina rada tijekom devetomjesečnog ciklusa dramskih radionica.“

Voditeljica grupe: Svetlana Patafta, akademska glumica.

ULAZ SLOBODAN


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.