Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Ciklus kreativnih radionica: Idemo na Vrhovec

Zbirka Richter, subota 11. 6. 2016. od 11 do 13 sati

Radionica je namijenjena djeci od 3 do 6 godina.

U subotu 11. 6. 2016. u Zbirci Richter održat će se posljednja u proljetnom ciklusu likovnih radionica za djecu koje su vodile akademska slikarica Ksenija Filipović i odgajateljica djece predškolskog uzrasta Lana Gospodnetić.

Posljednja radionica nadahnuta Richterovim ciklusom Gravitacijski crtež započet će projekcijom interaktivnog edukativnog cd-a Avanture Vita i Nade. Nakon projekcije polaznici će se okušati u izradi gravitacijskog crteža, no za razliku od Richtera to će činiti uz pomoć slamčica, pikula i autića. U slučaju lijepog vremena dio aktivnosti će se održati u parku skulptura Zbirke Richter.

Voditeljica radionice u subotu 11. 6. 2016. bit će odgajateljica Lana Gospodnetić.

Sudjelovanje na svim radionicama besplatno je, a materijal osiguran. Međutim, zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, nužno je najaviti dolazak do petka 10. 6. 2016. na broj telefona 01 / 60-52-710 ili na radionice.richter@msu.hr.

Veselimo se susretu!

Kreativne radionice Idemo na Vrhovec dio su programa 21. edukativne muzejske akcije KLIK na kulturni krajolik, ostvaren u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca.

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/ 60-52-710, ili radionice.richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.