Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

AKTUALNO U STALNOM POSTAVU

„Imam samo pola sata – brzo hodanje po stalnom postavu“
U povodu Europskih sveučilišnih igara
MSU, Zbirke u pokretu, od 12. do 25. 7. 2016.

U povodu Europskih sveučilišnih igara, koje se od 12. do 25. srpnja 2016. održavaju u Zagrebu i Rijeci, pripremili smo poseban program za sve sudionike natjecanja, goste i ostale užurbane posjetitelje MSU-a, pod nazivom „Imam samo pola sata – brzo hodanje po stalnom postavu“.

Potaknuti učestalim pitanjem mnogih posjetitelja, koji otvoreno priznaju da se ne mogu dugo zadržati u razgledu Muzeja – Što ne smijem propustiti u MSU-u? – odlučili smo posebno naglasiti devet reprezentativnih umjetničkih djela iz stalnog postava, izloženih na tri kata Muzeja. Vjerujemo kako je tih devet djela, ključnih za razumijevanje i doživljaj našeg stalnog postava, moguće obići u pola sata, pogotovo služeći se disciplinom brzog hodanja i uz malu pomoć našeg deplijana i otisaka tenisica na podu galerijskih dvorana.

Vaš je cilj: obići stalni postav u pola sata.

Naš je cilj: predstaviti na jezgrovit i zanimljiv način domaće i međunarodne umjetnike, kao predstavnike dominantnih pravaca, pojava i medija u suvremenoj umjetnosti, nudeći istodobno i kratak pregled suvremene umjetnosti i Zbirke MSU-a.

U nadi da ćemo zajednički uspjeti u tome, želimo vam uzbudljiv obilazak stalnog postava!
I ne zaboravite: važno je sudjelovati!
Svoj primjerak deplijana, koji će vam pomoći u (s)nalaženju stalnim postavom, možete naći na recepciji MSU-a i u Turističkom informativnom centru Grada Zagreba. Otvoreni smo od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.