Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Rekordna posjećenost Ljeta u MSU 2016.

Hvala i vidimo se dogodine!

Nezaboravna treća sezona Ljeta u MSU je iza nas; Let3, Pavel, Psihomodo Pop, TBF, Pips Chips & Videoclips i Kormorany donijeli su nam odličnu zabavu i atmosferu koju ćemo zasigurno dugo pamtiti. Cijela je ovogodišnja manifestacija bila iznimno dobro popraćena u medijima, a od publike smo dobili samo riječi hvale. Sve je to rezultiralo rekordnom posjećenosti Ljeta u MSU 2016.

Stoga hvala svim predstavnicima medija koji su nas vjerno pratili i najavljivali, a najviše hvala predivnoj publici koja je u velikom broju dolazila na koncerte, te usto posjetila i sjajnu izložbu „Divlji zapad“, ali i uživala u filmovima iz ciklusa Best of Metropolis. Za iduću sezonu već pripremamo iznenađenja zbog kojih će se i iduće ljeto isplatiti ostati u Zagrebu koji dan duže.

Još jednom, hvala svima koji ste nas i ove godine podržali i s nama uživali u koncertima na jedinstvenoj pozornici u gradu. Vidimo se dogodine!


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.