Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Kako smo proveli praznike

RADIONICA JE OTKAZANA.

Ljeto se bliži kraju i već se pripremaju školske torbe. Prije nego nas sve uhvati „školska groznica“, prisjetit ćemo se kako smo proveli praznike i po čemu ćemo ih pamtiti.
Što za vas znači odmor? Puštanje „mozga na pašu“, aktivno bavljenje nekim sportom ili hobijem? Razgovarat ćemo o tome u kakve tipove spadamo – u one koji neprestano nešto planiraju i nekud jure ili u one koji tijekom ljeta radije ostaju kod kuće i uživaju u klimatiziranim prostorima i kompjutorskim igricama?
Bez obzira jeste li se kupali „u moru ili doma u lavoru“, kako kaže jedna stara pjesmica, vaši doživljaji su nam važni i želimo da ih podijelite s nama. Cijenimo dakako i vašu maštu, pa nije toliko važno da svaki doživljaj koji nam prepričate bude istinit. Bit će, dakle, prilike da se s pomoću vodenih, drvenih ili pastel bojica nacrtaju i naslikaju posve izmišljeni svjetovi nekog čarobnog i uzbudljivog odmora kakvog ćete možda provesti već idućeg ljeta!

Voditeljica radionice: Hana Librenjak, magistra muzeologije i upravljanja baštinom
Kako biste dijete prijavili na program, potrebno je ispuniti obrazac prijave na:
http://goo.gl/forms/2MGrYUrb9ZaGbMXx2


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.