Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

OBITELJSKO RAZIGRAVANJE – kreativna radionica za cijelu obitelj

Školica, subota, 15. 10. 2016. od 15 do 16 sati

U listopadu vam poklanjamo još jednu kreativnu radionicu za cijelu obitelj „Obiteljsko razigravanje“ koju u suradnji s Teatrom Puna kuća provodimo u programu MOJ KVART – MOJA KUĆA.

S ciljem poticanja zajedničkog kreativnog druženja cijele obitelji ova kreativna radionica djeci i roditeljima pruža mogućnost zajedničke kreacije i oslobađanje od tradicionalno definiranih uloga unutar obitelji kroz dramsku igru, pričanje priča, likovni izričaj, ples i poticajnu glazbu.

Ako imate djecu u dobi od 3 do 9 godina, dođite na druženje. Barem jedan roditelj treba biti na radionici s djecom. Obucite udobnu odjeću i obuću u kojoj se možete valjati po podu, skakati i plesati. Nudimo vam zabavno popodne u MSU!

Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica i dramska pedagoginja

Više o programu na: www.punakuca.hr

Ulaz na radionicu je slobodan uz obaveznu prijavu na: punakuca@punakuca.hr i na tel: 098 9 776 178 najkasnije do petka 14. listopada 2016.

Pozivamo vas da nakon radionice posjetite naše aktualne izložbe i stalni postav Muzeja, u kojem su nedavno otvorene dvije izložbe Salon de Fleurus i Sfinga velegrada – vrhunska djela hrvatskih modernista u zbirkama MSU-a uz obiteljsku ulaznicu od 50 kuna, koja uključuje sve članove obitelji.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.