Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Popratni program „Izložbe u tijeku“

Od 17.1. do 14.2.2017.

U sklopu Izložbe u tijeku, prve izložba koju je osmislio i organizirao Klub mladih MSU-a (KMMSU), pripremili smo i bogat popratni program.

Raspored popratnih događanja uz Izložbu u tijeku:

Osobni vodiči, 17.01. – 12.02.

Svakog dana u prostoru Izložbe u tijeku očekuju vas članovi Kluba mladih MSU (KMMSU) koji će vas sa zadovoljstvom provesti po postavu, te vam ispričati pozadinsku priču koja se krije iza stvaranja ove jedinstvene izložbe. Termini u kojima će vam Osobni vodiči biti na raspolaganju su: od utorka do petka od 15 do 18 sati, subotom cijeli dan, te nedjeljom od 11 do 14 sati.

KMMSU razgovara s umjetnicima, 19.01. u 17 sati

Članovi KMMSU-a razgovaraju s umjetnicima Alemom Korkutom i Borkom Vukosavom, čije su radove Živci (Korkut) i Jezera (Vukosav) uvrstili u Izložbu u tijeku. Zašto su izabrali baš te radove i kako se oni uklapaju u cijelu izložbu – dođite poslušati u četvrtak!

Knjiga kao umjetnost, radionica za članove KMMSU-a, 27.01. u 17 sati

Petnaest članova KMMSU-a istraživat će neke od mogućnosti oblikovanja umjetničke knjige, umjetničkog djela konkretiziranog u formi knjige kao medija i objekta. Koristeći abecedu kao polazišnu točku stvaranja, polaznici će pokušati izraziti vlastite misli na neuobičajen i nesvakidašnji način - promišljajući važnost i moć svakog pojedinog slova koje pritom koriste.

Tko o čemu? Mladi o umjetnosti!, okrugli stol, 09.02. od 10 do 14 sati

Okrugli stol pod nazivom Tko o čemu? Mladi o umjetnosti! bavit će se temama kao što su zainteresiranost mladih za umjetnost, zastupljenost umjetnosti u obrazovanju i medijima, otvorenost umjetničkih institucija prema mladima, te načinima stvaranja i/ili predstavljanja umjetnosti na društvenim mrežama. Detaljan program okruglog stola objavit ćemo uskoro.

Muzej budućnosti, moderirani razgovor s Oaza kolektivom, 14.02. od 15 do 18 sati

U sklopu Izložbe u tijeku nalazi se i rad nastao na rezidenciji u Kunsthausu u Grazu, Muzej budućnosti, čije su autorice Maja Kolar i Maša Poljanec iz zagrebačkog Oaza kolektiva. Na posljednji dan izložbe autorice će održati moderirani razgovor s članovima KMMSU-a koji će se baviti preispitivanjem funkcioniranja i uloge muzeja, te idejom što bi on mogao predstavljati u budućnosti.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.