Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Hrvatska volontira/radionica i izložba: Kinč nije kič

Školica, subota, 27. 5. 2017. od 16 do 19 sati

Na radionici će voditeljice i članice Udruge Ivana Perkovca iz Šenkovca podučiti djecu i odrasle izradi kinča - tradicijskog načina izrade cvijeća od krep papira. Završetak je to višemjesečnog projekta koji je povezao učenike dviju zagrebačkih osnovnih škola, OŠ Gornje Vrapče i OŠ Marije Jurić Zagorke te Udrugu Ivana Perkovca tijekom kojeg su učenici istraživali mogućnosti primjene kinča u svakodnevnom životu.

Radionica završava otvorenjem izložbe radova nastalih tijekom projekta i na subotnjoj radionici u MSU-u, u 18 sati, u Školici MSU-a.

Voditeljice radionice: Mia Sever, OŠ Marija Jurić Zagorka; Andrea Škribulja Horvat, OŠ Gornje Vrapče i Jasna Horvat, Udruga Ivana Perkovca, šenkovci

Radionica je besplatna. Materijal i pribor su osigurani. Nisu potrebne prijave.

Radionica i izložba dio su projekta Hrvatska volontira u koji su uključeni volonteri MSU-a i osnovnih škola iz OŠ Gornje Vrapče i OŠ Marija Jurić Zagorka iz Dubrave.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.