Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

OBITELJSKO RAZIGRAVANJE U MSU – kreativna radionica za cijelu obitelj

Školica, subota, 10. lipnja 2017. od 15 do 16 sati

U lipnju smo organizirali još jednu besplatnu kreativnu radionicu za cijelu obitelj iz ciklusa Obiteljsko razigravanje, koju u suradnji s Teatrom Puna kuća i dramskom pedagoginjom i glumisom Svetlanom Patafta provodimo u progamu MOJ KVART – MOJA KUĆA.

Nadahnuće za radionicu bit će nam izložba slavnog američkog umjetnika Dana Grahama pod privlačnim naslovom „Zabava za cijelu obitelj“. Izložba je nedavno postavljena u Muzeju suvremene umjetnosti unutar stalnog postava, u predvorju i na ulazu u Muzej, a prošetala je i do trgovačkog centra u susjedstvu. Dan Graham je najpoznatiji po svojim staklenim paviljonima u kojima ćemo i mi moći ulaziti i otkriti kako se zrcalni odrazi nas i naše okoline mijenjaju s obzirom na svjetlo i doba dana.

Ako imate djecu u dobi od 3 do 9 godina, dođite na druženje. Barem jedan roditelj treba biti na radionici s djecom. Obucite udobnu odjeću i obuću u kojoj se možete nesmetano kretati, skakati i plesati.
Radionica će pružiti djeci i roditeljima mogućnost interakcije i oslobađanje od tradicionalno definiranih uloga unutar obitelji te kroz dramsku igru, pričanje priča, likovni izričaj, ples i poticajnu glazbu omogućiti zabavno i kreativno popodne u MSU!

Preporučamo da nakon radionice pogledate aktualne izložbe i stalni postav Muzeja.

Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica i dramska pedagoginja
Više o programu na: www.punakuca.hr
Ulaz na radionicu je slobodan uz obaveznu prijavu na:
punakuca@punakuca.hr najkasnije do petka 9. lipnja 2017.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.