Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica na engleskom jeziku: „ART IN THE PARK: ESCAPIST PAINTINGS“

Art park, subota, 19 .8. 2017. od 18 do 20 sati

Ove subote našu „muzejsku radionicu“ selimo u centar grada, podno stare zgrade Muzeja suvremene umjetnosti koja se nalazila na Katarinskom trgu. Radi se o najboljoj ljetnoj lokaciji u gradu – Art parku. Tko još nije bio, ovo je savršena prilika da dođe i prisustvuje još jednoj zanimljivoj likovnoj radionici na engleskom jeziku pod vodstvom Johnathana A. Robertsa.
Tijekom radionice, Johnathan će provesti sudionike kroz proces osmišljavanja i slikanja fantastičnih konceptualnih krajolika na nekoliko velikih drvenih ploča.
Radionica će biti upotpunjena glazbom DJ-a i druženjem u obližnjem kafiću.

Što treba ponijeti na radionicu?
Pregaču ili stariju odjeću u kojoj možete nesmetano stvarati.
Radionica se održava na engleskome i hrvatskome jeziku, iako je predznanje engleskoga poželjno, svakako nije neophodno. Broj sudionika ograničen je na 10-tak (odrasli i djeca od 8 do 15 godina) i potrebno se unaprijed prijaviti za sudjelovanje. Radionica je besplatna. Prijave najkasnije do petka 18. 8. 2017. na email: eduakcija@msu.hr
Radionica je ujedno jedan od načina učenja engleskoga jezika kroz umjetnost, kroz programe i metode koji se rade u Sekvoja centru za jezično i poslovno savjetovanje. Više o programima: www.sekvoja-art.net.
Voditelj: Johnathan A. Roberts, akademski slikar

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.