Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica na engleskom jeziku: ART IN THE PARK: Čudesne kućice

Art park, subota, 26.8. 2017. od 18 do 20 sati

Nakon odlične atmosfere na radionici prošle subote, ovog tjedna našu „muzejsku radionicu“ ponovo selimo u centar grada, podno stare zgrade Muzeja suvremene umjetnosti koja se nalazila na Katarinskom trgu. Lokacija je naravno Art park, a voditelj ponovno Johnathan Roberts, s kojim ćemo ovaj put otploviti u svijet mašte izrađujući posebne nastambe za likove iz bajki.

Radionica će biti upotpunjena glazbom DJ-a i druženjem u obližnjem kafiću.

Što treba ponijeti na radionicu?
Pregaču ili stariju odjeću u kojoj možete nesmetano stvarati.

Radionica se održava na engleskome i hrvatskome jeziku, iako je predznanje engleskoga poželjno, svakako nije neophodno. Broj sudionika ograničen je na 10-tak (odrasli i djeca od 6 do 15 godina) i potrebno se unaprijed prijaviti za sudjelovanje. Radionica je besplatna. Prijave najkasnije do petka 25. 8. 2017. na email: eduakcija@msu.hr

Radionica je ujedno jedan od načina učenja engleskoga jezika kroz umjetnost, kroz programe i metode koji se rade u Sekvoja centru za jezično i poslovno savjetovanje. Više o programima: www.sekvoja-art.net.

Voditelj: Johnathan A. Roberts, akademski slikar

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.