Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica na engleskom jeziku: Reljefi na pločicama

Školica, subota, 9.9.2017. od 15 do 16.30 sati

Pravi je izazov od ravne površine pločice doći do trodimenzionalnog rezultata, a jedna od najvećih zamki u koju putem možemo upasti jest da u procesu stvaranja iluzije dubine pretjeramo u količini glinenih dodataka i ukrasa. Na ovotjednoj radionici naučit ćemo kako izbjeći tu zamku i pri tom stvoriti zanimljive reljefe. Započet ćemo s individualnim pločicama, a spretniji sudionici mogu se odvažiti i na zahtjevniji projekt – povezati nekoliko pločica i stvoriti veću sliku.

Što treba ponijeti na radionicu?
Pregaču ili stariju odjeću u kojoj možete nesmetano raditi s glinom. Ako možete,sa sobom ponesite materijale s kojima želite ukrasiti svoje reljefe na pločicama (kamenčići, školjke, konopčići u boji, tkanine, stakalca i slično).

Radionica se održava na engleskome i hrvatskome jeziku, iako je predznanje engleskoga poželjno, svakako nije neophodno. Broj sudionika ograničen je na 10-tak (odrasli i djeca od 8 do 15 godina) i potrebno se unaprijed prijaviti za sudjelovanje. Radionica je besplatna. Prijave najkasnije do petka 9. 9. 2017. na email: eduakcija@msu.hr

Radionica je ujedno jedan od načina učenja engleskoga jezika kroz umjetnost, kroz programe i metode koji se rade u Sekvoja centru za jezično i poslovno savjetovanje. Više o programima: www.sekvoja-art.net.

Voditelj: Johnathan A. Roberts, akademski slikar

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.