Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica za djecu: ZENTANGLES - ZAPETLJANI MOZAICI

Zbirke u pokretu, subota, 30. rujna 2017. od 15.00 do 16.30

Pod vodstvom umjetnika Johnathana Robertsa, polaznici radionice naučit će zabavnu tehniku crtanja ponavljanjem jednog ili više apstraktnih uzoraka zvanu „zentangles“. Kreativno izražavanje kroz spontani, ali i kontrolirani stil, povećava koncentraciju i osjećaj ugodnosti te pruža veliko zadovoljstvo i umjetnicima i amaterima. Polaznici radionice pogledat će radove op-arta koji se nalaze u stalnom postavu muzeja, te potom stvoriti vlastitu interpretaciju u crtežu ili kolažu.

Radionica odvija se na engleskome i hrvatskome jeziku i predstavlja jedan od način učenja engleskoga jezika kroz umjetnost, program i metodu razvijenu u Sekvoja centru za jezično i poslovno savjetovanje. U Sekvoji se mogu pohađati različiti programi umjetničkih radionica na engleskome jeziku za djecu i odrasle kao i poseban tečaj „English Through Art“ koji se odvija u učionicama te zagrebačkim muzejima. Više o programima: www.sekvoja-art.net.

dob: 6-12

Okupljanje u predvorju Muzeja u 15 sati.

Voditelj: Johnathan A. Roberts, umjetnik

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na radionicu na mail eduakcija@msu.hr najkasnije do petka, 29. 9. 2017. do15 sati.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.