Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Koncert grupe CHUI

Dvorana Gorgona, petak, 20.10.2017. u 20.00 sati

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo koncert grupe Chui, jednog od najuzbudljivijih sastava na domaćoj glazbenoj sceni, u Dvorani Gorgona MSU-a u petak, 20.9.2017. s početkom u 20 sati.

Chui je mladi hrvatski kvartet čiji glazbeni izričaj karakterizira spoj suvremene klupske plesne glazbe s jazzom, elektronikom i rock'n'roll-om. Neobičan pristup jazzu već s prvim istoimenim albumom iz 2012. godine osigurao je ovom mladom sastavu kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Izdali su tri albuma, surađivali s hrvatskim radiotelevizijskim jazz orkestrom i s vokalnom divom Josipom Lisac. Njihov sastav čine četiri vrhunska umjetnika: Toni Starešinić – klavijature i elektronika, Vojkan Jocić – saksofon i elektronika, Ivan Levačić – bubnjevi te Konrad Lovrenčić – bas.

Ulaznice možete kupiti na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.