Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Audicija za predstavu TABLE D'HÔTE

MSU, dvorana Školica, ponedjeljak, 20.11.2017. od 13 sati

Umjetnička organizacija SKOP, Muzej suvremene umjetnosti Zagreb (Teatar Gorgona) i Zip_zona Intersezione (Rim) raspisuju audiciju za predstavu suvremeno-dramskog triptiha “TABLE D'HÔTE” autora Saare Turunen, Aleksandra Hut Kona i Emanuelea Aldrovandia u režiji Nenada Glavana. Koprodukcija predviđa suradnju umjetnika iz Hrvatske, Italije i Finske.

Traže se glumice i glumci za pojedine glavne i sporedne uloge (od cc. 25 do cc. 50 godina).

Audicija se održava u ponedjeljak, 20.11.2017. u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, Avenija Dubrovnik 17, s početkom u 13 sati (dvorana “Školica”).

Za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu, koja sadrži 2 fotografije (lice i kompletna figura) i CV, na email adresu: koprodukcijatable@gmail.com

Audicija se sastoji od probe na tekstu (čitanje) i pripremljenog kraćeg monologa suvremenog dramskog repertoara. Obvezno je posjedovanje stručnog scenskog obrazovanja te znanje engleskog jezika.

TABLE D'HÔTE - preko motiva „raskalašene gozbe“, inspirirane Petronijevom Trimalhijonovom večerom ciklusa Satirikon, troje međunarodno priznatih pisaca otvaraju pitanja suvremene Europe koja u svom klimaksu poput Rimskog carstva grca u fenomenima šovinizma, radikalizma, mačizma, kulturnog rasizma i isključivog elitizma. Kontinent čiji su stanovnici sve više emocionalno raspršeni manipulacijom lascivnog populizma i u nemogućnosti da definiraju suštinski prostor slobode.“

Kontakt telefon: 095/3782100

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.