Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Avantura u muzeju - edukativna radionica

Ciklus zimskih edukativnih radionica za djecu i mlade
od 9. do 12. siječnja 2018., 11-13.15 sati

Ciklus edukativnih radionica koje će se provoditi u vrijeme zimskih praznika, od 09. do 12. siječnja, namijenjen je djeci i mladima od 6 do 13 godina, a temeljen je na „Projektu povezivanja školskog kurikuluma nastave likovne umjetnosti i Muzeja suvremene umjetnosti“. Prolazeći stalnim postavom MSU-a naziva Zbirke u pokretu upoznat ćemo se sa djelima Šuteja, Kožarića, Penezića i Rogine, J. Raphaela Sota, Picelja i Tartaglie, a zatim će polaznici edukacije imati priliku sami izraditi te prezentirati vlastit rad, što bitno utječe na razvoj kreativnosti. Provođenjem edukativnih radionica u trajanju 135 minuta, kroz poticanje kreativnih procesa u djece i mladih razvija se interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te razvoj građanske i kulturološke kompetencije.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, datum radionice za koju se prijavljujete i kontakt broj. Moguće je sudjelovati na jednoj radionici, ali i na više radionica, ovisno o vašem izboru. Radionice se odvijaju u stalnom postavu, a okupljanje je na recepciji Muzeja svaki dan u 11 sati. Posljednjeg dana ciklusa edukacije odnosno 12. siječnja i roditelji su pozvani prisustvovati radionicama.

Cijena ulaznice po sudioniku radionice pod nazivom „Avantura u muzeju – edukativna radionica“ iznosi 30,00 kuna po danu.

Voditeljica radionica: dr.art.Ivana Gorički

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.