Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Edukativna radionica: Umjetnički virus

Prostor izložbe „Glas umjetnika“, subota, 3.2.2018. od 11 do 13 sati

Edukativna radionica uz izložbu Glas umjetnika / I Am The Mouth – djela suvremenih umjetnika iz zbirke Art Collection Telekom
Dob polaznika: 5 – 13 godina

Prolazeći izložbenim prostorom doživjet ćemo i čuti glas umjetnica i umjetnika iz istočne i jugoistične Europe. Upoznat ćemo se s pojedinim djelima na izložbi poput Futuropolisa Romana Ondáka, saznati kako je viruse kreirao Stepan Riabčenko i što nam to poručuje Agnieszka Polska, umjetnica čiji je rad nadahnuo cijelu ovu izložbu. Navedena djela poslužiti će nam kao inspiracija za oblikovanje vlastitih radova kojima ćemo pokušati vizualno izraziti svoj unutarnji „glas“. Potom će svaki polaznik prezentirati vlastiti rad, što bitno utječe na razvoj kreativnih i komunikacijskih vještina kod djece i mladih. Provođenjem edukativnih radionica u trajanju 120 minuta, kroz poticanje kreativnih procesa u djece i mladih razvija se interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te razvoj građanske i kulturološke kompetencije.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr do petka 2.2.2018. do 15:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj. Radionice se odvijaju u prostoru povremenih izložbi, a okupljanje je na recepciji Muzeja u 11 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Voditeljica radionice: dr.art.Ivana Gorički, tel. 016057704, ivana.goricki@msu.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.