Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Umjetnost budućnosti: Osmislimo bolje sutra!

Prostor izložbe „Glas umjetnika“, dvorana Školica, subota, 17.2.2018. od 11 do 13 sati

Dob polaznika: 7 – 13 godina

U subotu ćemo održati umjetničku radionicu na kojoj ćemo stvarati svijet budućnosti. Radionica je nadahnuta crtežima imaginarnih gradova budućnosti slovačkog umjetnika Romana Ondaka, „Futuropolis“, koji su izloženi na izložbi „Glas umjetnika / I Am The Mouth“. Na radionici ćemo prvo posjetiti izložbu, zatim ćemo prodrmati moždane vijuge kratkim brainstormingom o gradovima budućnosti. Nakon toga umjetnički instruktor i umjetnik Johnathan Roberts predstavit će neke ranije likovne vizije budućnosti koje su inspirirale ljude da osmisle svijet u kojem danas živimo.

Nakon što zajedno odgovorimo na pitanje "Kakvu budućnost želimo živjeti?", sudionici će podijeliti svoje ideje i surađivati na crtežima velikih formata kako bi osmislili svoje gradove budućnosti.

Sudjelovanje na radionice je besplatno kao i svi materijali, a sve što trebate ponijeti jest vaša bogata mašta!

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr do petka 16.2.2018. do 15 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.

Voditelj radionice: Johnathan Roberts, umjetnik i pedagog

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.