Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Edukativna radionica: MaLI i VeLIKI

MSU, Zbirke u pokretu, subota, 3.3.2018. od 11 do 12.30 sati

Edukativna radionica „MaLI i VeLIKI“ namijenjena je djeci od 5 do 13 godina koja će u pratnji člana svoje obitelji zajedno učiti i stvarati u MSU-u. Svrha ove radionice je da uz djecu pozvani pozvani roditelji ili bake i djedovi zajedničkim snagama kreiraju vlastiti uradak inspiriran umjetničkim djelima izloženim u stalnom postavu Muzeja „Zbirke u pokretu“.
Polaznici edukacije će se nakon uvodnog vođenja kroz postav izložbe upoznati s djelima Ivana Kožarića, Penezića i Rogine, Kristine Leko, Borisa Bućana, Vjenceslava Richtera, Vojina Bakića, Ivana Picelja, Miroslava Šuteja, Victora Vasarelyja, Ivana Čižmeka, Jurja Dobrivića, J. Raphaela Sota, Petra Dabca i Marina Tartaglie. Potom će odabrati djelo koje im se najviše svidjelo te će uz pomoć člana svoje obitelji imati priliku izraditi i prezentirati vlastiti rad, za što smo pripremili potreban radionički materijal.
Provođenjem edukativnih radionica u trajanju 90 minuta, kroz poticanje kreativnih procesa u djece uz podršku odraslih razvija se interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te razvoj građanske i kulturološke kompetencije.
Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, datum radionice za koju se prijavljujete i kontakt broj.
Radionice se odvijaju u stalnom postavu, a okupljanje je na recepciji Muzeja u 11 sati. Cijena ulaznice po sudioniku radionice pod nazivom MaLI i VeLIKI je 10 kuna.
Voditeljica radionica: dr.art.Ivana Gorički, prof. likovne kulture
tel. 016052704, ivana.goricki@msu.hr, 091/2927725

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.