Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Glas budućnosti MSU-a

Prostor izložbe „Glas umjetnika“, subota, 10.03., od 11 do 12.30 sati

Dob polaznika: 5 – 13 godina

Na ovotjednoj subotnjoj radionici prošetat ćemo izložbom „Glas umjetnika / I Am The Mouth“ i osluškivati što nam to poručuju umjetnici/e iz istočne i jugoistočne Europe kroz svoje radove. Posebnu ćemo pažnju posvetiti video radu Agnieszke Polske - radu koji je i nadahnuo naziv cijele izložbe! Nakon što poslušamo Agnieszkin glas i odgonetnemo njezinu poruku, pokušat ćemo izraziti vlastite misli i osjećaje u formi videa, te ih prezentirati ostatku grupe, što bitno utječe na razvoj kreativnih i komunikacijskih vještina kod djece i mladih.

Poželjno ponijeti: mobitel s fotoaparatom

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr do petka 9.3.2018. do 15:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj. Radionica će se održati u prostoru povremenih izložbi, a okupljanje je na recepciji Muzeja u 11 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Voditeljica radionice: dr.art.Ivana Gorički, tel. 016057704, ivana.goricki@msu.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.