Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

MSU STVARAONICA: LJETNI KAMP ZA DJECU

Ljetni kamp za djecu u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU) Zagreb
od ponedjeljka, 2.7. do petka, 6.7.2018., od 9 do 16 sati / Rok za prijavu je 25.6.2018

dob djece: od 7 do 11 godina

MSU Zagreb za prvi tjedan srpnja pripremio je šarolik edukativno-rekreativan program za osnovnoškolce, kako bi prvi dio njihovih ljetnih praznika bio ispunjen kreativnošću, učenjem novih vještina, ali naravno – i zabavom! Program započinje u ponedjeljak, 2.7. i traje do petka, 6.7., svakim danom od 9 do 16 sati.

ŠTO VAS OČEKUJE?
Svakoga dana polaznike kampa očekuje raznolik sadržaj – od likovnog, edukativnog i kreativnog pa do rekreativnog. Djeca će se susretati s originalima umjetničkih djela kroz interaktivna vodstva i tematske radionice vezane uz radove izložene u stalnom postavu Zbirki u pokretu te na trima izložbama: Rez / Cut - Primjeri kolaža u umjetničkim praksama srednje i istočne Europe od avangarde do danas, Područja doticaja: Arhitektura Graza i Zagreba i Vremenska kapsula Mirana Šabića. A k tome će imati osiguran i neograničen broj spuštanja toboganom! Sve aktivnosti provode stručni edukatori, treneri, animatori i muzejski pedagozi u trajanju od pola sata do sat i pol.

U ponedjeljak su predviđene sljedeće aktivnosti: edukativna radionica Detektivi umjetničke baštine, Tai Chi i korejsko mačevanje, likovna radionica Abeceda boja te radionica sadnje Permakultura I.
Utorak donosi fotografsku radionicu, radionicu kreativne komunikacije kroz igru i ples, igranje Čovječe, ne ljuti se, interaktivno vodstvo po stalnom postavu Muzeja, likovnu radionicu o fantastičnim svjetovima autsajdera te kompilaciju animiranih filmova. U srijedu se vraćamo sadnji Permakulturom II, a slijede radionica Op arta, slikarska radionica, igranje badmintona i izrada mobila.
U četvrtak počinjemo hapkidom, nastavljamo s radionicom ilustracije, susretima s originalima na trenutnim izložbama i likovnom radionicom Gradionica, a završavamo animiranim filmovima.
U petak će se održati Mala škola preživljavanja, radionica stripa, upoznavanje s odjelom restauracije, kiparska radionica te pričanje priča.

Okupljanje je svakoga dana na recepciji Muzeja suvremene umjetnosti. Veselimo se druženjima!

IZLOŽBA
Rezultate našeg druženja izložit ćemo u MSU dječjoj galeriji od 10.7.2018. do 25.7.2018. Pozivamo prijatelje, obitelji i znance da poprate stvaralaštvo polaznika MSU stvaraonice!

PRIJAVA
Broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je 25.6.2018. Kako biste dijete prijavili na program, potrebno je ispuniti obrazac prijave kojeg možete pronaći putem linka: https://goo.gl/51Zi71

UPLATE
Cijena programa u iznosu od 900 kuna uključuje pohađanje svih radionica i aktivnosti navedenih u rasporedu te radne materijale, ručak, dvije užine te uslugu organizacije i održavanja programa pod vodstvom muzejskih pedagoga, stručnih edukatora, trenera i animatora.

Uplatu za MSU stvaraonicu potrebno je izvršiti prije početka programa osobno dolaskom u Muzej ili uplatom na račun Muzeja s naznakom „Za ljetni kamp“. Račun Muzeja:
Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb, OIB: 78352024822,
Zagrebačka banka d.d., IBAN broj: HR9623600001101229166


DODATNE INFORMACIJE
Renata Filčić, autorica i voditeljica MSU stvaraonice, ljetnog kampa za djecu, e-adresa: renata.filcic@msu.hr, mobitel: 091 979 4441

Raspored događanja MSU STVARAONICE provjerite OVDJE.

MSU STVARAONICU pratite i na Facebook eventu.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.