Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Obiteljska kreativna radionica: MaLi i VeLiKi

MSU, subota, 7.7.2018. od 11 do 12.30 sati

Svake prve subote u mjesecu u MSU će se održati obiteljska edukativna radionica za djecu od 5-13 godina koja uključuje dijete u pratnji odrasle osobe.

Radionica traje od 11 -12:30 sati, a ove subote održat će se u prostoru povremenih izložbi. Svrha radionice je razvoj kreativnosti, timskog rada i stjecanja novih znanja kod predškolske i školske djece, ali i zajednička igra malih i velikih.

Cijena programa je 10 kn po osobi, a prijave se primaju na mail edukacija@msu.hr.

Požurite s prijavama!

Edukativna radionica namijenjena je djeci od 5 do 13 godina koja će istražiti makete, 3D modele, fotografije, video-rekonstrukcije i skice arhitekata i suvremenih umjetnika izloženih u okviru suradničkog projekta Kunsthausa iz Graza i MSU-a.

Polaznici edukacije će tijekom uvodnog vođenja kroz postav izložbe saznati kakva djela su stvarali Colin Fournier i Peter Cook, autori slavnog Kunsthausa, ali i vidjeti radove štajerskih vizionara poput Bernarda Hafnera, Konrada Freya ili Volkera Gienckea. Također će se upoznati s radovima domaćih arhitekata i umjetnika: Andrije Mutnjakovića, Vjenceslava Richtera, Gorana Trbuljaka, Borisa Bućana, Bojana Gagića i Darka Fritza.

Potom će odabrati djelo koje im se najviše svidjelo te će imati priliku izraditi te prezentirati vlastiti rad inspiriran izloženim djelima autora koji tematiziraju potencijale arhitekture i urbanističkog oblikovanja u izgradnji kvalitetnijeg života svakog pojedinca.

Za radioničke aktivnosti pripremili smo potreban materijal. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj. Radionice se odvijaju u prostoru povremenih izložbi, a okupljanje je na recepciji Muzeja u 11 sati.Cijena ulaznice po sudioniku radionice pod nazivom MaLi I VeLiKi je 10 kuna.

Voditeljica radionica: dr.art.Ivana Gorički, prof. likovne kulture
tel. 016052704, ivana.goricki@msu.hr, 091/2927725

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.