Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Igračka ili nešto više?

MSU galerija, Školica, subota, 14.7. od 11.30 do 13 sati

U subotu, 14. srpnja, od 11.30 do 12 sati održat ćemo kreativnu radionicu za djecu od 6 do 12 godina pod nazivom “Igračka ili nešto više?”. Naše druženje započinjemo šetnjom kroz izložbu mladog umjetnika Mirana Šabića pod nazivom “Vremenska kapsula”, na kojoj umjetnik izlaže istoimenu multimedijalnu instalaciju sastavljenu od ponovno pronađenih predmeta iz djetinjstva, koje izlaže na specifičan način – prikupljeni predmeti su klasificirani, katalogizirani, podijeljeni u cjeline povezane uz sjećanja na određeni trenutak, životno razdoblje, iskustvo ili hobi. Proces obrade završava stavljanjem predmeta u staklenke ispunjene alkoholom ili formalinom! Po uzoru na Miranovu selekciju i klasifikaciju osobnih predmeta i sitnica iz djetinjstva, polaznici radionice izradit će vlastite predmete od reciklažnog materijala koje ih podsjećaju na drage im osobne predmete i događaje, a potom će ih, kao i umjetnik, klasificirati i obilježiti etiketama.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne.
Molimo da prijave šaljete na e-mail: sara.markovic@msu.hr do petka 13.7.2018. do 15:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te Vaš kontakt broj. Okupljanje je na recepciji Muzeja u 11.30 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno i sav materijal je osiguran.

Voditeljica radionice: Sara Marković, kustosica pripravnica

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.