Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Stvarno stvarnije

MSU, subota, 13.10.2018., 11.30 – 13 sati / Radionica je otkazana.

Budući da smo otvorili izložbu "Potraga za stvarnošću: Jadranka Fatur i hiperrealno" i radionicu posvećujemo toj temi. Druženje ćemo započeti posjetom izložbi na kojoj ćemo se upoznati s hiperrealizmom – slikarskim smjerom koji spaja slikanje i fotografiju. Zatim ćemo primiti polaroid fotoaparat u ruke te će polaznici radionice zabilježiti detalje iz prostora MSU-a i okolice koji im zapnu za oko. Na likovnom dijelu radionice okušat ćemo se u stvaranju hiperrealističkih radova u koje ćemo ukomponirati i naše polaroid fotografije te ćemo stvarati polivalentna djela koja uključuju različite slikarske tehnike i fotografiju. Pridružite nam se u kreativnom radu i pokušajmo zajedno skrojiti našu hiperrealnu stvarnost!

Sudjelovanje u radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: sara.markovic@msu.hr do petka 12.10.2018. do 16:30 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj. Okupljanje je na recepciji Muzeja u 11.30 sati.

Voditeljica radionice: Sara Marković, kustosica pripravnica

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.