Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Ljetni kamp: Napravi scenu u MSU!

Muzej suvremene umjetnosti organizira ljetni kamp pod nazivom Napravi scenu u MSU!

Program uključuje yogu, likovne radionice kaširanja, dramske i plesne radionice, vodstva po stalnom postavu i aktualnim izložbama MSU, te zabavni program.

Uz radionice polaznici će imati priliku bolje upoznati prostor muzeja, naučiti nešto više o samoj zgradi i umjetničkom blagu koje se u njemu nalazi. Posjetiti ćemo stalni postav i izložbe poznatog njemačkog umjetnika Sigmara Polkea, te se upoznati s „Lutajućim krajolikom“ na izložbi Mirjane Vodopije. Neizostavno je naravno spuštanje Dvostrukim toboganom Carstena Höllera.

MSU, ponedjeljak, 1. 7. – petak, 5. 7. 2019. od 9.00 do 17.00 sati

Završno druženje: Školica, subota, 6. 7. 2019. u 11.00 sati

Dob polaznika: 7 - 12 godina

Program priredile: Daniela Bilopavlović Bedenik i Dunja Martić Štefan

Cijena kampa je 800.00 kn po djetetu a u cijenu je uključena užina i ručak.


O voditeljima:

Radionicu Yoge vodi Koraljka Šiletić, licencirana učiteljica Yoge i suosnivačica Zen yoga centra u Zagrebu. Uz jutarnju yogu razbudit ćemo i aktivirati tijelo kako bi bili spremni za sve aktivnosti koje nas čekaju!

Tena Pataky, mlada je kazališna i filmska glumica koja će voditi dvije dramske radionice. Na radionicama će se polaznici upoznati s osnovama dramske umjetnosti s naglaskom na scensku glumu i improvizaciju.

Dunja Martić Štefan, kustosica i voditeljica Odjela za pedagošku djelatnost MSU-a, vodi likovno edukativnu radionicu izrade scenografije od novinskog papira i kartona tehnikom kaširanja.

Žak Valenta je plesač, koreograf i kazališni pedagog koji će voditi tri plesne radionice u kojima ćemo se posvetiti boljem upoznavanju vlastitog tijela i pokreta.


Prijave se primaju na e-mail edukacija@msu.hr s naznakom „MSU ljetni kamp“ najkasnije do četvrtka 27. lipnja 2019.
Završno druženje predviđeno je u subotu 6. lipnja u 11 sati u Dvorani Školica – MSU.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.