Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Program

Raspored projekcija MSU kina od 8. do 14. 7. 2019.

U slučaju kiše, projekcije u sklopu Revije europskog filma, umjesto na Ljetnoj pozornici Tuškanac, bit će održane u Dvorani Gorgona MSU kina (u suradnji s kinom Metropolis). Tako će se, zbog najavljene kiše u ponedjeljak, 8.7., u MSU kinu održati projekcija filma „Baka na ledu“ u 21.30 sati.

PONEDJELJAK, 8. SRPNJA

21:30 BAKA NA LEDU
(Baba z ledu), 106’, humorna drama, Češka, r. Bohdan Sláma
Hana živi sama u velikoj vili, gdje je na tjednoj bazi posjećuju njezina dva posvađana sina s obiteljima, no kad jednoga dana od utapanja spasi ljubaznog plivača Bronu i njegovu kokoš, sve se promijeni.

Osim u ponedjeljak, 8.7., u slučaju kiše u MSU kinu će se održati i ostale projekcije predviđene za Ljetnu pozornicu Tuškanac, o čemu će svaki dan biti objavljivana obavijest na Facebook stranici kina Metropolis.

UTORAK, 9. SRPNJA
21:30 GLAZBENA LJUBAV
(Juliet, Naked), 97’, romantična komedija, Ujedinjeno Kraljevstvo, r. Jesse Peretz
Komična priča o životu djevojke Annie koja je zaglavljena u dugotrajnoj ljubavnoj vezi s Duncanom, opsesivnim obožavateljem opskurnog rock izvođača Tuckera Crowea.

SRIJEDA, 10. SRPNJA
21:30 HLADNI RAT
(Zimna wojna), 89’,romantična drama, Poljska, r. Pawel Pawlikowski
Fatalna ljubavna priča između cijenjenog pijanista i dirigenta Wiktora i mlade pjevačice Zule tijekom politički turbulentnih 50-ih godina u Poljskoj.

ČETVRTAK, 11. SRPNJA
21:30 VOLEĆI PABLA
(Loving Pablo), 123’, gangsterska, biografska drama, Španjolska, r. Fernando León de Aranoa
Istinita pripovijest prepuna akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-lorda, osnivača kartela Medellin – zloglasnog Pabla Escobara Gaviria.

PETAK, 12. SRPNJA
21:30 MOJ DIDA JE PAO S MARSA
75’, pustolovni, obiteljski, Hrvatska, r. Dražen Žarković, Marina Andree Škop
Život djevojčice Une sasvim se preokrene kada njenog djeda otmu izvanzemaljci.

SUBOTA, 13. SRPNJA
21:30 COLETTE
111’, biografska drama, Ujedinjeno Kraljevstvo, r. Wash Westmoreland
Uspješan Parižanin Willy nagovara suprugu Colette da napiše roman koji će se izdati pod njegovim imenom, nakon čega započinje bitka za kreativnim vlasništvom.

NEDJELJA, 14. SRPNJA
21:30 MARIJA KRALJICA ŠKOTSKE
(Mary Queen of Scots), 124’, biografska, povijesna drama, Ujedinjeno Kraljevstvo, r. Josie RourkeMarija Stuart spletkari i kuje planove kako bi se domogla titule kraljice Engleske koju nosi njezina rođakinja Elizabeta I.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.