MALI I VELIKI: MAŠTA MEANDRA

 

MALI I VELIKI: MAŠTA MEANDRA

02.12.2023 - 02.12.2023 / MSU

U subotu, 2. prosinca 2023., otvaramo vrata za jedinstveno obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

Kroz program „Mali i veliki” istraživat ćemo umjetnost Julija Knifera, člana umjetničke grupe Gorgone, koji je desetljećima slikao meandre. Da i vaša mašta krivuda poput meandra, stvarajući nove priče i oblike, potaknut će vas voditeljica Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada.

Ovaj program je prilika za sve članove obitelji da se aktivno uključe u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.

Za program se potrebno prijaviti do 1. 12. do 15 sati na e-adresu edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta, broj sudionika te telefonski kontakt.

Cijena programa MSU mali i veliki: 8 € / 60.28 kn

 

Obiteljski program MSU Mali i veliki (uključuje sve dobne skupine)
subota, 2. 12. 2023. od 11.30 do 13.00 / MSU