mali i veliki: msu steAm

 

mali i veliki: msu steAm

04.12.2021 - 04.12.2021 / MSU

U okviru obiteljskog programa mali i veliki, koji se održava jednom mjesečno u MSU i uključuje djecu od 6 do 12 godina u pratnji odraslih osoba, u subotu 4. prosinca 2021. povodom rođendana muzeja pripremili smo posebnu radionicu uz izložbu Device_art festivala – mali i veliki: msu steAm.

Nakon vodstva izložbom, djeca će se na radionici upoznati s micro:bitom i njegovim mogućnostima te programirati naredbe za prikaz sličica, brojeva, teksta i jednostavnih animacija na zaslonu micro:bita. Dodatno, tijekom radionice isprobati će različite interaktivne projekte s micro:bitom i proširenjima.

Program je povodom rođendana MSU-a besplatan te je zbog ograničenog broja mjesta obavezna prethodna najava na: edukacija@msu.hr, s podacima: ime i prezime djeteta, dob, ime i prezime roditelja i kontakt broj.

Radionica nastala u suradnji s IRIM – Croatian Makers (https://croatianmakers.hr/hr/o-nama/)

Datum: 4.12.2021.

Vrijeme: 11:30 – 13:00h (okupljanje na recepciji MSU-a)

Voditeljice programa: Teodora Tadej (Institut za razvoj i inovativnost mladih) i Ivana Šešlek (MSU)

 

Muzej suvremene umjetnosti - informacija o epidemiološkim mjerama

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina
* na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe
* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Cjelokupan tekst Odluke Stožera Civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine potražite na linku:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf

Iz sigurnosnih razloga, tijekom posjete Muzeju suvremene umjetnosti, ljubazno Vas molimo da se pridržavate sljedećih mjera:

* nošenje zaštitne maske
* dezinfekcija ruku na ulazu u zgradu
* održavanje fizičke distance
* izbjegavanje dodirivanja predmeta
* upis u evidenciju na ulazu u zgradu (ime, kontakt telefon i/ili email)

Molimo vas da vodite računa da je broj posjetitelja pojedinim programima ograničen epidemiološkim mjerama. MSU vam omogućuje da se unaprijed prijavite na programe koje želite posjetiti. Nije moguće sudjelovati u programu ako je maksimalna kvota sudionika već popunjena.

Ako imate simptome respiratornih bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, i sl.) molimo vas da ostanete kod kuće i posjetite MSU nakon što simptomi prođu.