MSU Front Stage

 

MSU Front Stage

19.06.2021 - 19.06.2021 / MSU

Ove subote 19. 6. 2021. od 11.30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti ponovno se družimo s našim omiljenim voditeljem Žakom Valentom na radionici scenskih pokreta MSU Front Stage!

Kroz poticaj otkrivanja vlastitih mogućnosti, otkriti ćemo kako se ponašati i kretati na sceni. Upoznat ćemo se i s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi, te kroz maštu, igru i improvizaciju razvijati plesne pokrete. Kroz istraživanje različitih zanimljivih plesnih pokreta, saznat ćemo što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište, a upoznat ćemo i neke trikove kojima se na sceni koriste glumci i plesači.

Voditelj radionice: Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog

Radionica je namijenjena djeci između 5 i 12 godina bez obzira na iskustvo. Plesačima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću. Okupljanje je na recepciji MSU-a, 19.6.2021. u 11.30 sati.

Radionica će se održati u vanjskom prostoru uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Radionica je besplatna, a broj djece je ograničen. Prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 18.06.2021. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.