MSU Front Stage: Mi plešemo!

 

MSU Front Stage: Mi plešemo!

22.01.2022 - 22.01.2022 / MSU

U subotu, 22. 1. 2022. od 11.30 do 13 sati u Muzeju suvremene umjetnosti ponovno se družimo na vašoj i našoj omiljenoj plesno-scenskoj radionici MSU Front Stage: Mi plešemo!

Muzej suvremene umjetnosti u suradnji s Performing Arts Program (PAP) i Umjetničkom organizacijom Trafik i ove godine nastavlja jednom mjesečno organizirati besplatnu subotnju radionicu za djecu.

Kroz poticaj otkrivanja vlastitih mogućnosti, otkrit ćemo kako se ponašati i kretati na sceni. Upoznat ćemo se s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi te kroz maštu, igru i improvizaciju razvijati plesne pokrete. Istraživanjem različitih zanimljivih plesnih pokreta, saznat ćemo što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište, a upoznat ćemo i neke trikove kojima se na sceni koriste glumci i plesači.

Radionica je namijenjena djeci od 6 do 12 godina te u potpunosti prilagođena dobi i mogućnostima djeteta. Zbog ograničenja broja polaznika potrebno se prijaviti na mail adresu: edukacija@msu.hr, s podacima: ime i prezime djeteta, dob, ime i prezime roditelja te kontakt broj.

Mjesto održavanja: Muzej suvremene umjetnosti

Datum: 22.1.2022.

Trajanje: od 11.30 do 13 sati

Voditelji: Irena Đurkesac, umjetnička voditeljica Plesnog studija Pir i članica PAP, Žak Branko Valenta, izvođač, koreograf, redatelj, kazališni pedagog i euritmist

Radionica će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

 

* subotom od 16 do 17.30 sati u dvorani MSU Školica održava se redoviti plesno-scenski program na koji se može prijaviti na www.pap-performing.com / ili uživo voditeljima Ireni Đurkesac i Žaku Valenti. Cijena redovitog programa je 200 kn mjesečno.