Performans Siniše Labrovića „Berlinski kum - It's not personal, it's strictly business“

 

Performans Siniše Labrovića „Berlinski kum - It's not personal, it's strictly business“

06.12.2022 - 07.12.2022 / MSU

Siniša Labrović konzultira u MSU!

Iskoristite jedinstvenu priliku dolaska berlinskog kuma i posebnog umjetničkog konzultanta Siniše Labrovića u MSU!  

Svi zainteresirani koji žele saznati kako postati uspješan umjetnički poduzetnik u međunarodnom kontekstu, dobiti stručne savjete o umrežavanju koje će rezultirati većom umjetničkom vidljivošću ili pak ojačati vlastite promotivne kapacitete - imaju priliku prijaviti se za konzultacije koje će se održati u apartmanu MSU-a. Konzultacije berlinskog kuma odvijaju se 6. 12.(utorak) i 7. 12. (srijeda) 2022. od 14 do 20 sati.

Umjetnik prima u audijenciju jednog klijenta, spremnog vratiti uslugu prema potrebi, svaki puni sat od 14h.

Svoje prijave sa željenim terminom šaljite na leila.topic@msu.hr

Po primitku potvrde termina, dođite u točno zakazano vrijeme na recepciju MSU gdje će vas dočekati kumov pomoćnik i otpratiti vas do njegovog apartmana. Nakon završetka konzultacija bit ćete ispraćeni natrag do recepcije MSU-a.

 

Performans  „Berlinski kum - It's not personal,  it's strictly business“​ Siniše Labrovića dio je izložbe „Smijem se…“ od 7. 12. 2022. do 29. 1. 2023.

Izložba „Smijem se…“  predstavlja generacijski i medijski heterogenu izložbu radova čiji je ključan element humor, ironija ili vizualno-verbalna dovitljivost koja dovodi u pitanje ustaljene (vizualne) poretke. Uz radove pionira konceptualne umjetnosti iz Zbirki MSU-a što smjeraju destabilizaciji modernističkog poimanja umjetničkog djela, izložba predstavlja i radove umjetnika srednjeg naraštaja koji su osebujnim smislom za humor ukazali na neuralgične društvene točke odnosno identitetske nedoumice i prijepore u tranzicijskom kontekstu.  Također, izložba predstavlja i radove umjetnika/ca mlađeg naraštaja  koji se kritički osvrću na uvjete proizvodnje umjetničkih djela odnosno na vlastitu situaciju unutar profesionalnog polja.