Plesna radionica MI plešemo!

 

Plesna radionica MI plešemo!

27.02.2021 - 27.02.2021 / MSU

Nakon poduže stanke ove subote, 27. veljače 2021. u 11.30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti ponovno se družimo na našoj i vašoj omiljenoj radionici „Mi plešemo!“ !

Ovoga puta istražit ćemo kretanje na kazališnoj sceni! Otkrit ćemo kako se ponašati na sceni, upoznati se s osnovama plesnih i scenskih pokreta, tehnika i praksi te razvijati maštu kroz igru i pokret. Naučit ćemo nekoliko zanimljivih plesnih pokreta te saznati što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište. Upoznat ćemo neke trikove kojima se na sceni koriste glumci i plesači i to sve kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizaciju.

Voditelj radionice: Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog

Radionica je namijenjena djeci između 5 i 12 godina bez obzira na iskustvo. Plesačima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću. Okupljanje je na recepciji MSU-a, 27. 2. 2021. u 11.30 sati.

Radionica je besplatna, a broj djece je ograničen na deset. Prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 26. 2. 2021. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.