S Dabcem po gradu - u sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2021.

 

S Dabcem po gradu - u sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2021.

22.09.2021 - 22.09.2021 / MSU

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti predstavljamo projekt „Točka sastajanja“ akcijom osviještenog kretanja gradom od 16. do 22. rujna 2021. 

S mišlju na legendarnog Tošu Dabca zaboravite na rutinsko kretanje i iskusite nove doživljaje grada. Podijelite ih s nama na društvenim mrežama s oznakom #sdabcempogradu ili nam ih pošaljite na mail arhiv.toso.dabac@msu.hr. Budite dio istraživanja teme gradskog kretanja i izložbe fotografija Toše Dabca od 4. do 28. studenog 2021. u Muzeju suvremene umjetnosti. Upute za akciju osviještenog kretanja preuzmite ovdje. Dostupne su za web/print i mobilnu verziju u kraćem obliku.

Na posljednji dan Europskog tjedna mobilnosti, 22. rujna, učinimo to zajednički, pridružite nam se na platou MSU-a ispred glavnog ulaza u 18 sati kada ćemo krenuti u istraživačku šetnju. Zainteresirane molimo da se prijave na e-adresu arhiv.toso.dabac@msu.hr do 21. rujna 2021.

Cilj je akcije „S Dabcem po gradu“ potaknuti građane na aktivniji stav prema vlastitom gradu i stvoriti kolekciju impresija koja može biti važno uporište za buduće oblikovanje našega grada. Akcija će se nastaviti do kraja trajanja izložbe u studenom.

 

Upute za akciju osviještenog kretanja