MSU Rođendaonica

 

MSU Rođendaonica

UMJETNOST, IGRA I ROĐENDANSKA TORTA

Voljeli biste djetetu za rođendan pokloniti doživljaj, a ne samo materijalni poklon?

Pokazati mu kako suvremena umjetnost može biti zabavna i otkačena?

A vi, djeco, želite uz igru upoznati umjetnost, umjetnine, muzej?

Zahvaljujemo se na zanimanju za proslavom dječjeg rođendana u Muzeju suvremene umjetnosti koji ćemo, ukoliko se odlučite, sa zadovoljstvom organizirati.

Rođendaonicu organiziramo za dob djece od 3 do 13 godina.

Slavlje traje dva sata, a cijena osnovnog paketa usluga (opis u privitku) je 60 kn po djetetu za više od 15 uzvanika, (maksimalan broj djece je 30, a minimalan 10).

Za uzvanike izrađujemo personalizirane pozivnice osmišljene u radionicama dizajnera angažiranih na MSU izložbama.  

Cattering može prema izboru biti u vašoj ili našoj organizaciji, a MSU ponudu muzejskih kolača i muzejske torte povjerili smo poznatim zagrebačkim slastičarskim znalcima “Cukeraju”. 

 

Veseli party počinje dolaskom naših predstavnika animatora/edukatora u predvorje Muzeja gdje preuzimaju slavljeničku grupu i daruju slavljenicu/ka MSU poklonom iznenađenja, a označeni „ulaznicom“ Rođendaonice nakon zajedničkog fotografiranja, kreću na razigrano vodstvo po aktualnim izložbama u prostoru MSU zgrade, prilagođeno dobi djece.

Uz spuštanje Dvostrukim toboganom, puhanje balona od sapunice (nadahnuto radom D. Smithsona), posjetom Ateljeu Kožarić ili pričama i pričicama uz aktualne izložbe i umjetnine, glavna zabava se odvija u Zelenoj sobi gdje zajednički izrađujemo suvenir za uspomenu slavljeniku/ci.

Likovne radionice su inspirirane doajenima hrvatske suvremene umjetnosti poput Miroslava Šuteja (vesele ruke / mobilna grafika) ili Ivana Kožarića (gospodin i gospođa zmajac), a uz projekciju predstave "Pokreni se" (produkcija ZKM-a i MSU-a) kao scenogragfije na zidu Zelene sobe, dolazi torta i čašćenje, a zabava kulminira plesnom radionicom i zabavom u IT kutku.  

No, ukoliko nema kiše i snijega, nikako ne propuštamo završno spuštanje s našeg čuvenog Höllerovog tobogana.

Za veselu i kreativnu atmosferu brinu se naši vjerni suradnici: animatori/edukatori, studenati zagrebačkih sveučilišta, ali i odgajatelji ili kustosi-pripravnici MSU-a.

 

U ponudi su sljedeći termini: radnim danom od 17-19 sati ili 17:30-19:30 (osim ponedjeljka) i vikendom: subota od 11-13: 14-16 i 17.30 -19.30 sati te nedjelja od 11-13 I od 15.30 -17.30 sati.

Rezervacija se smatra izvršenom uplatom akontacije od 100 kn internet bankarstvom (po provjeri raspoloživosti termina).  

 

Za dodatne informacije, potvrdu raspoloživosti termina ili dogovor oko detalja, stojimo na raspolaganju radnim danom od 9-17 sati.

Kontakt: rodjendan@msu.hr / 6052 708 / 099 2256168.

FB link:  https://www.facebook.com/pages/category/Arts---Entertainment/MSU-Ro%C4%91endaonica-169734783213768/

 

 

 

 

# Dokument: Format: Veličina: