PROJEKCIJE OVOG TJEDNA

 

Programski noviteti u MSU kinu i Ljeto u MSU 2023

09.06.2023. - 14.07.2023. / Dvorana Gorgona

 

U od 9. lipnja do 14. srpnja 2023. u MSU kinu prikazuju se 2 nova naslova – R.M.N. Stanje nacije nagrađivanog rumunjskog redatelja Cristiana Mungiua te regionalni kino-hit Praznik rada bosanskog redatelja Pjera Žalice. Na programu je i španjolska drama Na rubu s Penelope Cruz u naslovnoj ulozi o obitelji, ljubavi i solidarnosti uslijed izazovnih životnih okolnosti.

U programu Ljeto u MSU 2023, koji se tradicionalno održava u lipnju i srpnju u popodnevnim i večernjim satima prikazuju se repertoarne uspješnice – dokumentarac o Davidu Bowieju Moonage daydream; nagrađivana glazbena drama Tár redatelja Todda Fielda; dokumentarac Ennio o slavnom skladatelju filmske glazbe Enniju Morriconeu te najbolji europski film 2022. godine – Trokut tuge. Glavno događanje večeri su koncerti najboljih bendova regije, koji u ovogodišnjem izdanju uključuje grupe i izvođače: Rundek i EKIPA, Pankrti, Pavel, M.O.R.T. i Damir Avdić. Osim koncerata, MSU donosi i mnoštvo drugih sadržaja – nastupe plesnih grupa u okviru plesnog ciklusa Antisezona, besplatno razgledavanje nove velike izložbe Budućnosti, pružajući publici potpuni umjetnički doživljaj koji proizlazi iz suradnje različitih formi umjetnosti i pop kulture.

Više informacija o programu Ljeto u MSU 2023rasporedu koncerata i događanja pročitajte na www.MSU.hr – Ljeto 2023. Ulaznice za program Ljeto u MSU 2023 dostupne su na www.eventim.hr – Ljeto 2023.

 

  PROČITAJ VIŠE