Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

 

Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

23.11.2019 - 23.11.2019 / Zbirka Richter

U subotu 23. studenoga održat će se predzadnja radionica ciklusa „Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!” 

U ovom terminu izrađivat ćemo skulpture i promatrati kako se naš dojam o njima mijenja kroz igru svjetla i sjene. Ciklus radionica organiziran je povodom obilježavanja stote obljetnice osnutka visoke škole za arhitekturu, slikarstvo i dizajn Bauhaus, u suradnji Zbirke Richter i Goethe-Instituta Kroatien.

Radionica je namjenjena djeci od 6 do 10 godina.

Voditeljica je radionice Lora Rajčić, studentica povijesti umjetnosti i sociologije.

Idući termin bit će namijenjen djeci mlađeg uzrasta od 3 do 6 godina. Za više informacija o temi radionice pozivamo vas da pratite najave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Zbirke Richter i Muzeja suvremene umjetnosti.

Sudjelovanje je na svim radionicama besplatno, a materijal osiguran. Molimo vas da najavite sudjelovanje do petka 22. studenoga na radionice.richter@msu.hr ili preko naše stranice na Facebooku.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili radionice.richter@msu.hr