Mali i veliki: Lica umjetnika

 

Mali i veliki: Lica umjetnika

04.11.2023 - 04.11.2023 / MSU

U subotu, 4. studenog 2023., otvaramo vrata za jedinstveno obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

Naša destinacija je atelijer Ivana Kožarića u Muzeju suvremene umjetnosti, mjesto gdje umjetnost oživljava. Ovaj prostor je poput vremenske kapsule, sačuvavši sve - od umjetničkih djela do osobnih predmeta ovog talentiranog umjetnika.

Kroz program „Mali i veliki” istraživat ćemo različite aspekte Kožarićevog stvaralaštva i inspirirati se njegovom raznolikošću. Pripremili smo niz kreativno-edukativnih igara koje će probuditi vašu maštu - od izrade spontanih skulptura i portreta do kreiranja mekanih objekata.

Ovaj program je prilika za sve članove obitelji da se aktivno uključe u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.

 

Za program se potrebno prijaviti do 3. 11. do 15 sati na e-adresu edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta, broj sudionika te telefonski kontakt.

Cijena programa MSU mali i veliki: 8 € / 60.28 kn

Voditeljica radionice: Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada

 

Obiteljski program MSU Mali i veliki (uključuje sve dobne skupine)
subota, 4. 11. 2023. od 11.30 do 13.00 / MSU

 

foto: Ela Domitrović