MSU ART CLASS - izložba

 

MSU ART CLASS - izložba

06.07.2019 - 18.08.2019 / Otvorena galerija

Izložbom MSU ART CLASS-a predstavljamo radove polaznika umjetničko-edukativnog programa crtanja i slikanja nastale tijekom 60 sati edukacije u MSU.

MSU ART CLASS uključuje likovnu edukaciju kroz obradu različitih crtačkih i slikarskih tehnika, upotpunjenu proučavanjem umjetničkih djela izloženih u MSU. U program su uključeni besplatni posjeti stalnom postavu i aktualnim izložbama u MSU te susreti s umjetnicima. Tijekom edukacije polaznici kroz izravan susret s originalima umjetničkih djela stječu praktična znanja i vještine crtanja i slikanja te razvijaju kompetencije vizualne percepcije i likovnog mišljenja. Prvi dio programa posvećen je razvijanju praktičnih sposobnosti (crtanja i slikanja), a drugi poboljšanju navedenog uz naglasak na kreiranje vlastitog izričaja polaznika.

Provjerite što su naučili i koje su vještine stekli polaznici programskih aktivnosti. Osim slikanih autoportreta, na izložbi će biti prikazani i novi radova polaznika inspirirani umjetničkim djelima iz Muzeja suvremene umjetnosti.

Izložba je otvorena do 22.7.2019.