MSU ljetni kamp 2020. - Kreativni laboratorij

 

MSU ljetni kamp 2020. - Kreativni laboratorij

29.06.2020 - 03.07.2020 / Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

MSU i ove godine organizira zanimljiv i edukativan cjelodnevni program za naše mlade posjetitelje tijekom kojeg ćemo zajedno istraživati, učiti i biti kreativni, uz naravno puno igre i zabave. Program je namijenjen djeci od 6 do 11 godina.

Veselimo se ponovnom zajedničkom druženju s našim mladim posjetiteljima tijekom kojeg ćemo istraživati, učiti i biti kreativni uz naravno puno igre i zabave. Ove smo godine za vrijeme ljetnih praznika pripremili zanimljiv i edukativan cjelodnevni program namijenjen djeci od 6 do 11 godina. Program će se sastojati od umjetničko edukativnih radionica osmišljenih uz izložbe „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ te „Kolekcija za budućnost: Akvizicije 2009-2019.“ na kojima će polaznici učiti koristiti različite medije, tehnike i materijale pri kreativnom radu. Redoviti gost našeg Kreativnog laboratorija bit će i svima nam poznati Profesor Baltazar, crtić koji će biti na svakodnevnom repertoaru u sklopu edukativno zabavnog dijela programa uz čitanje bajki i slikovnica vezanih uz umjetnost. Uz sve to polaznici će naučiti kako se umjetnička djela mogu oštetiti, ali i kako dokumentirati, analizirati i popraviti tu štetu, odnosno restaurirati određena oštećenja na primjeru radova koji će sami tijekom tjedna stvarati. Po završetku programa novonastali radovi polaznika bit će izloženi u Otvorenoj galeriji MSU-a od 4. do 12. srpnja 2020.

Program će trajati od 8.30 do 16.30 sati. Svaki dan ćemo druženje započeti s jutarnjim razgibavanjem kroz igru, a u cijenu programa su uključeni i ukusna Dukatova jutarnja užina te ručak. Cijena programa je 750,00 kn po djetetu, svako sljedeće dijete iz obitelji 500,00 kn po djetetu. Maksimalan broj polaznika je 15. Za prijavu na program ili za više informacija o programu obratite nam se putem e-maila: edukacija@msu.hr.

Program MSU ljetnog kampa 2020. „Kreativni laboratorij“ odvijat će se uz poštivanje smjernica odgovornog ponašanja Nacionalnog stožera civilne zaštite i zdravstvenih smjernica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Sve mjere koje MSU provodi možete naći na web stranicama Muzeja: http://www.msu.hr/stranice/informacije-za-posjetitelje/10.html.

Maksimalan broj polaznika je 15, a prijaviti se možete do 24.6.2020.

Termin održavanja: 29.6. – 3.7.2020 od 8.30 do 16.30 sati

Organizacija: Odjel za edukativnu djelatnost MSU (edukacija@msu.hr)

Suradnja: Odjel zaštite i restauracije MSU

Sponzor: Dukat Hrvatska