Obiteljski program u sklopu 26. EMA-e mali i veliki

 

Obiteljski program u sklopu 26. EMA-e mali i veliki

05.06.2021 - 05.06.2021 / MSU

Obiteljski program MSU-a mali i veliki ove se subote, 5. lipnja održava u sklopu 26. Edukativno muzejske akcije (EMA) koja se 2021. godine iznimno održava od 30. travnja do 30. lipnja. Program uključuje djecu stariju od 5 godina u pratnji odraslih osoba za koje smo pripremili radionicu uz izložbu Ratko Petrić: Baciti istinu u lice!  

Na retrospektivnoj izložbi ovog intrigantnog i originalnog autora vidjet ćemo oko 300 radova nastalih tijekom gotovo 50 godina njegova umjetničkog djelovanja  – skulpture, makete, plakate i tiskovine, radove na papiru te arhivsku građu i multimedijske sadržaje. Nakon što zajedno razgledamo izložbu – pozivamo vas da inspirirani njegovim radovima, zajedničkim snagama svih članova obitelji izradite vlastiti rad, a mi ćemo fotografije vaših radova objaviti na našim stranicama.

Program je besplatan uz kupnju obiteljske ulaznice po cijeni od 50 kn, a koja vrijedi za dvoje odraslih i djecu do 12 godina.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj do petka 4. lipnja 2021. do 15 sati.

Okupljanje je na recepciji MSU-a 5. lipnja 2021. u 11.30 sati.

Program će se provoditi u skladu s epidemiološkim mjerama koje u trenutku održavanja programa budu na snazi.

Voditeljica: dr.art. Ivana Gorički, muzejska pedagoginja