Obiteljski radionički program MALI I VELIKI

 

Obiteljski radionički program MALI I VELIKI

27.06.2020 - 27.06.2020 / MSU

Program je otkazan.

U okviru obiteljskog programa MSU mali i veliki, koji će se održati u subotu, 27. lipnja 2020. , a uključuje zajednički angažman djece i roditelja, odnosno baka i djedova ili teta i stričeva pripremili smo edukativni zadatak vezan uz izložbu od Imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma.

Pogledat ćemo znanstveno propagandni film Borisa Kolara „Neman i vi“ iz 1964. koji je Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization) naručila od Zagreb filma, a svrha filma bila je prikazati sredstva i metode liječenja tuberkuloze - opasne bolesti koja se šezdesetih godina prošlog stoljeća širila cijelim svijetom.

Vjerujemo da ćete uživati u ovom duhovitom i kreativnom filmu Borisa Kolara te da ćete nakon gledanja filma pronaći poveznice s današnjom borbom protiv pandemije COVID-19, stoga vas pozivamo da zajedničkim snagama malih i velikih kreiramo novu priču.

Okupljanje je na recepciji MSU-a u subotu, 27. lipnja 2020. u 11.30 sati.

Cijena programa je 10 kn po osobi, a materijali i pribor su osigurani. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i vaš kontakt broj.
Voditeljica: Ivana Gorički, muzejska pedagoginja