Program radionice za obitelj ˝mali i veliki˝

 

Program radionice za obitelj ˝mali i veliki˝

07.09.2019 - 07.09.2019 / MSU

U okviru obiteljskog radioničkog programa ˝mali i veliki˝, koji se održava jednom mjesečno u MSU-u i uključuje djecu u pratnji odraslih osoba pripremili smo edukativni program uz arhitektonsku strukturu Tko se boji vuka još u digitalnoj eri nastaloj za izlaganje na 11. Venecijanskom bijenalu arhitekture 2008. godine. 

Hrvatski arhitekti Vinko Penezić i Krešimira Rogina bavili su se pojmom doma. Kako su spojili sklonište – osnovni čovjekov zaklon, funkcionalnu kuću i splet komunikacijskih veza saznajte na radionici u subotu, a zatim ćemo zajedničkim snagama kreirati obiteljski rad.                                                                                         

Posebno pozivamo sve ljubitelje arhitekture i vizualnih istraživanja. Radujemo se razvoju kreativnosti, timskog rada i stjecanja novih znanja kod predškolske i školske djece, ali i zajedničkoj igri malih i velikih.

Okupljanje je na recepciji MSU-a , 07.09.2019. u 11.30 sati. Cijena programa je 10 kn po osobi, a materijal i pribor su osigurani.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 6.9. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.

Voditeljica: Ivana Gorički, muzejska pedagoginja