Završna izložba radova likovnih grupa 2019. - 2020. "Rastem i stvaram"

 

Završna izložba radova likovnih grupa 2019. - 2020. "Rastem i stvaram"

13.06.2020 - 27.06.2020 / Otvorena galerija

Izložba „Rastem i stvaram“ dio je kreativnog stvaralaštva malih i velikih polaznika likovnih radionica Udruge Praktikum -  centra za djecu i mlade. 

 

Kroz razne likovne tehnike i tematske pristupe ostvarena su djela koja izražavaju iskonski impuls mašte i igre potrebne za čovjekov rast i preobrazbu.

Voditelji radionica akademski su umjetnici i pedagozi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima. Grupe su podijeljene prema dobnim skupinama: Kreativni start (6 - 10 godina) i Tehnike crtanja, slikanja i modeliranja (10 - 14 godina).

Praktikum je edukativno zabavni centar za djecu i mlade koji potiče kreativnost. U prostorima Praktikuma održavaju se dramske i filmske radionice, likovne radionice, treninzi i programi pomoći u učenju, savjetovalište za djecu, mlade i roditelje, terapija igrom, ALOHA mentalna aritmetika s abakusom i pripreme za upis u školu. Uz edukativno zabavni dio, osmišljava i provodi aktivnosti i projekte podržane iz nacionalnih i EU fondova iz područja kulture i umjetnosti, promiče cjeloživotno obrazovanje kroz neformalno obrazovanje djece i mladih. 

 

Izložbu možete pogledati od utorka do subote od 11 do 18 sati.