MSU Rođendaonica

 

MSU Rođendaonica

UMJETNOST, IGRA I ROĐENDANSKA TORTA

Voljeli biste djetetu za rođendan pokloniti doživljaj, a ne samo materijalni poklon?

Pokazati mu kako suvremena umjetnost može biti zabavna i otkačena?

A vi, djeco, želite uz igru upoznati umjetnost, umjetnine, muzej?

Zahvaljujemo na zanimanju za proslavom dječjeg rođendana u Muzeju suvremene umjetnosti koji ćemo, ukoliko se odlučite sa zadovoljstvom organizirati.

Rođendaonicu organiziramo za dob djece od 3 do 13 godina.

Za uzvanike izrađujemo personalizirane pozivnice osmišljene u radionicama dizajnera angažiranih na MSU izložbama.  

Veseli party počinje dolaskom naših predstavnika animatora/edukatora u predvorje Muzeja gdje preuzimaju slavljeničku grupu i daruju slavljenicu/ka MSU poklonom iznenađenja, a označeni „ulaznicom“ Rođendaonice nakon zajedničkog fotografiranja, kreću na razigrano vodstvo po aktualnim izložbama u prostoru MSU zgrade, prilagođeno dobi djece.

Uz spuštanje Dvostrukim toboganom, puhanje balona od sapunice (nadahnuto radom D. Smithsona), posjetom Ateljeu Kožarić ili pričama i pričicama uz aktualne izložbe i umjetnine, glavna zabava se odvija u Zelenoj sobi gdje zajednički izrađujemo suvenir za uspomenu slavljeniku/ci.

Likovne radionice su inspirirane doajenima hrvatske suvremene umjetnosti poput Miroslava Šuteja (vesele ruke / mobilna grafika) ili Ivana Kožarića (gospodin i gospođa zmajac), a uz projekciju predstave "Pokreni se" (produkcija ZKM-a i MSU-a) kao scenogragfije na zidu Zelene sobe, dolazi torta i čašćenje, a zabava kulminira plesnom radionicom i zabavom u IT kutku.

No, ukoliko nema kiše i snijega, nikako ne propuštamo završno spuštanje s našeg čuvenog Höllerovog tobogana.

Za veselu i kreativnu atmosferu brinu se naši vjerni suradnici: animatori/edukatori, studenti zagrebačkih sveučilišta, ali i odgajatelji ili kustosi-pripravnici MSU-a.

Slavlje traje dva sata, a cijena osnovnog paketa usluga je 9 EUR (67,81 HRK) po djetetu (maksimalan broj djece je 30, a minimalan 10). Cattering može prema izboru biti u vašoj ili našoj organizaciji.MSU ponudu muzejskih kolača i muzejske torte povjerili smo poznatim zagrebačkim slastičarskim znalcima “Cukeraju” (ponudu u cijelosti šaljemo mailom na zahtjev).

U ponudi su sljedeći termini: radnim danom od 17-19 sati ili 17:30-19:30 (osim ponedjeljka) i vikendom: subota od 11-13: 14-16 i 17.30-19.30 sati te nedjelja od 11-13 i od 15.30-17.30 sati.

Po provjeri termina na navedenim kontaktima u nastavku, rezervacija termina se smatra izvršenom uplatom akontacije (u roku od 24 sata) u iznosu od 14 EUR (105,48 HRK) na MSU IBAN broj HR9623600001101229166.

Za dodatne informacije, potvrdu raspoloživosti termina ili dogovor oko detalja, stojimo na raspolaganju radnim danom od 9-17 sati.

Kontakt: rodjendan@msu.hr / 6052 708 / 099 225 61 68

FB link:  https://www.facebook.com/pages/category/Arts---Entertainment/MSU-Ro%C4%91endaonica-169734783213768/

 

# Document: Format: Size: